Verkopen

Je huis of je bedrijfspand verkopen, dat doe je niet iedere dag. Regelmatig komen daar emoties bij kijken. Vrijwel altijd zijn de financiële belangen groot. Laat je daarom begeleiden door een deskundige makelaar waar je vertrouwen in hebt. Daarnaast is het natuurlijk wel zo prettig als er ook een persoonlijke “klik” is.

Vrijblijvende kennismaking

Ik kom graag een keer bij je langs om kennis te maken. Dan weet jij met wie je te maken hebt en kan ik vertellen wat er allemaal komt kijken bij de verkoop en wat de werkwijze van MASTEBROEK MAKELAARDIJ is. Denk daarbij aan:

  • Het (samen) vaststellen van de vraagprijs;
  • Verzamelen van allerlei documentatie om te komen tot een compleet verkoopdossier;
  • De woning of het bedrijfspand “verkoopklaar” maken;
  • Optimaal in beeld brengen van het pand, inclusief professionele foto-shoot, video en plattegronden voor zowel de digitale presentatie op internet als de “ouderwetse” papieren brochure;
  • Het verzorgen van de bezichtigingen;
  • Het voeren van de onderhandelingen met de kandidaat-kopers;
  • De juridische afhandeling: opstellen van de verkoopovereenkomst, controleren van de concept-overdrachtsakte en de begeleiding bij de uiteindelijke ondertekening bij de notaris.

Uiteraard is ook het kostenplaatje belangrijk. De kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die ik voor je verricht. Ook daar vertel ik in ons gesprek graag meer over.

Vrijblijvende kennismaking aanvragen

(En bij mij is “vrijblijvend” ook echt “vrijblijvend”. Na ons gesprek zit je nergens aan vast en ben je maximaal een kopje koffie armer.)

Gratis waardebepaling

Als je plannen hebt om te verhuizen naar een nieuw onderkomen, dan heeft dat altijd grote financiële gevolgen. Heel logisch dus dat je, voordat je zo’n stap neemt, ook graag wilt weten wat je bestaande woning of bedrijfspand bij verkoop op kan leveren. Een gratis waardebepaling kan dan uitkomst bieden. Ik voer de gratis waardebepaling graag voor je uit.

Gratis waardebepaling aanvragen