Taxeren

Er zijn verschillende redenen waarvoor je een taxatie nodig kunt hebben. Meestal is het in verband met je hypotheek. Bijvoorbeeld als je je nieuwe huis wilt financieren of als je een bestaande hypotheek aan wilt passen.
Maar ook in andere situaties kan een taxatie nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een overlijden of een echtscheiding waarbij de waarde van de boedel vastgesteld moet worden.

Ik ben Register Taxateur en sta ingeschreven bij het NRVT. Ook heb ik een aansluiting bij het NWWI. Dat houdt in dat mijn taxaties aan alle vereisten voldoen en dat alle hypotheekverstrekkers de door mij gemaakte taxatierapporten accepteren.

Doordat ik zelfstandig ben, kan ik snel en flexibel werken tegen aantrekkelijke tarieven.

De voordelen samengevat:

  • Register Taxateur (NRVT)
  • Aansluiting NWWI
  • Snel
  • Flexibel
  • Aantrekkelijk geprijsd

Mijn stelling: Een taxatie is geen noodzakelijk kwaad. Een goede taxatie helpt je juist de door jou gemaakte plannen te realiseren!

Taxatie aanvragen

Als je een taxatie nodig hebt voor een financiering, dan zal in de meeste gevallen de hypotheekverstrekker of de tussenpersoon de taxatie voor je aanvragen bij mij. Je kunt echter ook zelf de taxatie aanvragen. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

 Taxatie aanvragen

Hulp nodig bij het invullen van de aanvraag? Bel mij gerust!