Over mij

Achtergrond

Mijn naam is Han Mastebroek. Ik ben geboren aan de Oud-Emmeloorderweg, opgegroeid in Tollebeek, en ondertussen al weer een hele tijd woonachtig in het Waterland in Emmeloord. Met recht uit de polderklei getrokken dus.

Na een jarenlange ervaring bij de bank in kredietverlenende en leidinggevende functies heb ik mezelf omgeschoold tot makelaar. Ik mag mijzelf Register Makelaar en Register Taxateur noemen en heb al weer een aantal jaren mijn eigen kantoor. Met MASTEBROEK MAKELAARDIJ help ik je graag bij de verkoop van je woning of bedrijfspand of met een taxatie.


Mijn werkgebied is voornamelijk de Noordoostpolder. Op 1-5-2023 heb ik Makelaardij Thijssen overgenomen en sindsdien ben ik gevestigd op het kantoor aan de Koningin Julianastraat 9 in Emmeloord. Eén van de weinige monumentale panden in Emmeloord met voldoende parkeerruimte voor de deur. Maar het liefst kom ik bij de klant thuis of op zijn bedrijf. Op kantoor en aan de telefoon kun je nu ook mijn vrouw Jolanda treffen. Zij ondersteunt mij op alle vlakken in de makelaardij.

Voor wie meer wil weten over mijn achtergrond op het gebied van werk en opleiding:

Bezoek mijn LinkedIn

Han Mastebroek

VBO Makelaar

MASTEBROEK MAKELAARDIJ is aangesloten bij VBO Makelaar. Dit is een grote brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs die de belangen behartigt voor makelaars, maar ook voor de consumenten. Voorwaarde om toegelaten te worden tot de VBO is inschrijving in de registers SCVM en NRVT. Ook is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht. Zo ben je ervan verzekerd dat een eventuele schade die je lijdt a.g.v. mijn werkzaamheden, ook verzekerd is.
Ik werk met de Algemene Voorwaarden van VBO en ben aangesloten bij de Geschillencommissie Makelaardij.

Voor meer info over VBO Makelaar: www.vbomakelaar.nl/over-vbo/kwaliteit-van-vbo

SCVM

Ik ben Register Makelaar en geregistreerd bij SCVM.
SCVM borgt via certificering en permanente educatie de vakbekwaamheid, kwaliteit en integriteit van makelaars. Het register bevordert de verdere professionalisering van het vak en de transparantie van het bemiddelingsproces.

Voor meer info over SCVM: www.scvm.nl

NRVT

Ik ben ook Register Taxateur en sta ingeschreven bij het NRVT.
Een Register Taxateur is geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de Register Taxateurs. Deze taxateurs werken conform de gedrags- en beroepsregels en internationale en Europese taxatiestandaarden. Kortom, met een Register Taxateur ben je verzekerd van een betrouwbare taxatie.

Voor meer info over het NRVT: www.nrvt.nl

NWWI

MASTEBROEK MAKELAARDIJ is aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI controleert en valideert alle uitgebrachte taxatierapporten. Dit is een vereiste van alle hypotheekverstrekkers. Door mijn aansluiting bij het NNWI ben je er dus van verzekerd dat een door mij uitgebracht taxatierapport altijd geaccepteerd wordt door alle geldverstrekkers.

Voor meer info over het NWWI: www.nwwi.nl