Beschrijving

Verspringende tussenwoning met aanbouw
 in groendorp Luttelgeest!

*** LET OP: Vraagprijs is een bieden-vanaf-prijs.***

Introductie
Dit is dé ideale woning voor starters en gezinnen op de woningmarkt!
Deze tussenwoning van 358 m3 met aanbouw staat op een perceel van 168 m2 eigen grond. De woning heeft een lichte doorzon-woonkamer en ligt heerlijk rustig in een kindvriendelijke buurt.

Luttelgeest 
Luttelgeest is één van de tien groendorpen in de Noordoostpolder; ruim opgezet met veel groen en kindvriendelijk. U woont hier dus in alle rust! Luttelgeest heeft diverse basisvoorzieningen. 
Een uitgebreider voorzieningenaanbod vindt u binnen 10 minuten rijden in ‘Polderhoofdstad’ Emmeloord met een uitgebreid winkelaanbod, middelbare scholen, medische voorzieningen, horecagelegenheden, etc. Voor de ontspanning maakt u een wandeling in het Kuinderbos of gaat u naar Werelderfgoed Schokland, natuurpark Netl, het Lemsterstrand of recreatiegebied Wellerwaard. 
Luttelgeest heeft een busverbinding en de A6 is dichtbij. Amsterdam, Utrecht en Groningen zijn binnen een uur met de auto bereikbaar en Zwolle en Lelystad binnen een half uur.

Woning
Deze in 1976 gebouwde (verspringende) tussenwoning ligt in het gezellige en gemoedelijke groendorp Luttelgeest. Het geheel is gelegen op een kavel van 168 m2 eigen grond. De woonkamer is een doorzon-woonkamer met daardoor veel lichtinval. Aan de voorzijde vindt u het zitgedeelte, aan de achterzijde het eetgedeelte en de half open keuken. Achter de keuken is een bijkeuken aangebouwd.
Op de verdieping vindt u 2 slaapkamers. 2 slaapkamers zijn samengevoegd tot 1. Dit is eenvoudig weer ongedaan te maken, waardoor u weer 3 slaapkamers krijgt. Daarnaast is er een nette badkamer.
De zolder is met een vlizotrap bereikbaar en in gebruik als bergzolder. 
De woning is geheel voorzien van dubbel glas en heeft een Energielabel C.  

Buiten
Achter het huis vindt u een lekkere tuin met achterom op het westen. Deze is speels ingedeeld met zitjes, een vijver en diverse dierenverblijven. Hier kunt u heerlijk relaxen. In de tuin staat bovendien nog een vrijstaande houten tuinhuis/berging. 

Indeling woning
Begane grond:
-	Hal met toilet, meterkast, trapopgang naar 1e verdieping en handige kastruimte onder de trap 
-	Doorzon woonkamer met laminaatvloer
-	Halfopen nette keuken in hoekopstelling met toegang tot de bijkeuken
-	Bijkeuken met wasmachine- en –droger-aansluiting en achteringang
-	Vrijstaand tuinhuis/berging 

1e verdieping:
-	Overloop met vlizotrap naar zolderverdieping 
-	Nette badkamer met wastafelmeubel en inloopdouche.
-	Slaapkamer 1 van ca 19 m2 met inbouwkast, ontstaan door samenvoeging van 2 slaapkamers van ca 13 m2 en 6 m2. Dit is weer eenvoudig terug te brengen in de oorspronkelijke staat.
-	Slaapkamer 2 van ca 13 m2

Zolderverdieping:
-	Bergzolder met opstelplaats HR-ketel (Vaillant 2014)

Kenmerken/pluspunten van deze woning
-	Tussenwoning
-	Nette keuken
-	Aangebouwde bijkeuken
-	2 slaapkamers, met mogelijkheid 3
-	Fijne tuin op het Westen
-	Kindvriendelijke rustige woonwijk

Kenmerken