Beschrijving

Levensloopbestendige semi-bungalow op ruime kavel met beschutte tuin, gelegen aan de Espelervaart! 


*** LET OP: VRAAGPRIJS IS EEN RICHTPRIJS ***

Omschrijving
Riante semi-bungalow van ruim 600 m3 met slaapkamer en aangrenzende badkamer en toilet op de begane grond op een perceel van 733 m2 aan de Eemsstraat 3 in Emmeloord. Deze vrijstaande woning ligt aan het eind van een doodlopende straat, waardoor er geen verkeer langskomt. De keurig verzorgde ruime tuin ligt op het westen en biedt veel privacy. Het perceel grenst aan de Espelervaart. 

Emmeloord
Emmeloord fungeert als “Polderhoofdstad” van de Noordoostpolder en heeft daardoor een zeer uitgebreid voorzieningenaanbod. U vindt hier alle denkbare basis- en middelbare scholen, een uitgebreid winkelaanbod, bioscoop, theater, medische voorzieningen, diverse horeca-gelegenheden, sportfaciliteiten en kerken.
In het Emmelerbos, op de golfclub Emmeloord, in het recreatiegebied Wellerwaard of in het nabij gelegen Werelderfgoed Schokland en het natuurpark Netl, kunt u heerlijk ontspannen en recreëren.
Emmeloord is gunstig gelegen nabij de A6 en N50. Amsterdam, Utrecht, Leeuwarden en Groningen zijn binnen een uur met de auto bereikbaar. Zwolle, Kampen en Lelystad binnen een half uur.
In het centrum is een busstation met lijndiensten in alle richtingen.

Woning
Deze woning is een vrijstaande semi-bungalow op een zeer ruime kavel van 733 m2 die ligt in de rustige woonwijk “Espelervaart”. Deze woning grenst zelfs aan de Espelervaart. Vissen en varen doet u dus naast de deur.
De woning ligt niet aan de openbare weg, maar heeft een eigen “oprijlaantje”. 
De grote, goed onderhouden, tuin ligt rondom de woning waardoor er twee terrassen met veel privacy zijn. U kunt altijd kiezen of u in de zon of in de schaduw wilt zitten. In de tuin liggen verder nog twee karakteristieke schuurtjes.  
De woning heeft een slaapkamer met een eigen badkamer en toilet op de begane grond. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de Espelervaart en de tuin. De woonkamer en de keuken hebben een natuurstenen vloer. Het zitgedeelte van de woonkamer heeft een zeer ruimtelijk karakter door de grote glazen puien maar ook door de open vide. Op de verdieping zijn nog 3 slaapkamers,  een kleine kamer/bergruimte en een grote voorraadkast. 
De woning is gebouwd in 1976, is kwalitatief goed gebouwd en keurig onderhouden maar heeft, afhankelijk van uw smaak, op meer of minder punten wat vernieuwing nodig. Dat biedt u de kans e.e.a. geheel naar eigen smaak af te werken. 

Recente vernieuwingen aan de woning:
•	Gevelreiniging en voegwerk ca 2016
•	Buitenschilderwerk 2015
•	Binnenschilderwerk 2016
•	Geiser boven 2020

Buiten
De grote, goed onderhouden, tuin ligt rondom de woning waardoor er twee terrassen met veel privacy zijn. U kunt altijd kiezen of u in de zon of juist in de schaduw wilt zitten. In de ruime achtertuin op het westen liggen verder nog 2 karakteristieke tuinhuisjes. Het terras aan de oostkant is erg beschut. 
Parkeren kan op eigen terrein.  

Indeling woning
Begane grond:
-	Hal met meterkast, vaste kast en toilet
-	Woonkamer met vide, gashaard, schuifpui naar voor- en achterterras en tuin, houten spiltrap naar de verdieping
-	Half open keuken in U-opstelling met natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur
-	Bijkeuken met een 2e keukenblok, wasmachine-aansluiting, geiser en opstelplaats verwarmingsunit (hete luchtverwarming) 
-	Slaapkamer met aangrenzende badkamer en schuifpui naar achterterras
-	Badkamer met wastafel, bad en toegang tot aangrenzend toilet. (Toilet benaderbaar vanuit hal en badkamer)
-	Ruime aangebouwde schuur/hobbyruimte

1e verdieping:
-	Overloop 
-	3 slaapkamers
-	1 bergruimte/inloopkast
-	Badkamer met toilet, wastafel en douchehoek 
-	1 voorraadkast met geiser

Kenmerken/pluspunten van deze woning
-	Vrijstaande woning
-	Slaapkamer en badkamer op de begane grond, dus levensloopbestendig
-	Ruime woning 
-	Grote tuin met veel privacy en zon en schaduwmogelijkheden
-	Rustig gelegen in woonwijk
-	Ligging aan de Espelervaart
-	Supermarkt op een paar minuten fietsafstand

Kenmerken